Projecten waar Easy-Dish door onze klanten is ingezet

Als bestelsysteem om vanuit meerdere locaties bij meerdere leveranciers te bestellen waarop ook nog kassa's zijn aangesloten en banqueting orders in ontvangen en verwerkt kunnen worden is Easy-Dish bij onze klanten in gebruik op een aantal van de allergrootste cateringcontracten van Nederland.
  1. Universiteit van Amsterdam & De Hogeschool van Amsterdam
  2. Op dit grootste catering contract van Nederland draait Easy-Dish op meer dan 30 locaties waar ook kassa's staan en banqueting orders uitgeleverd worden. In totaal bestellen de mensen van Cirfood via Easy-Dish bij 9 verschillende leveranciers en hebben een paar duizend medewerkers van zowel de UvA als de HVA toegang tot de banqueting module om lunches, broodjes en alles wat daarbij hoort de bestellen. Cirfood heeft realtime inzicht, overzicht & controle over alles wat er bij de leveranciers wordt besteld, hoeveel omzet er aan de counters gemaakt wordt en hoeveel banqueting orders er binnenkomen.

  3. Technische Universiteit van Delft
  4. Ook op dit contract dat Cirfood in 2018 binnengehaald heeft middels het winnen van een aanbesteding draait Easy-Dish op tientallen locaties. Naast de counters die door de mensen van Cirfood zelf worden bemand zijn er net als op de UvA/HvA locaties waar "locale helden" staan. Ook hier heeft Cirfood op iedere locatie kassa's staan en hebben de medewerkers van de TU toegang tot de banqueting module om lunches en andere zaken te bestellen ter verzorging van de innerlijke mens. Op dit contract wordt ook gewerkt met een aantal externe cateraars die een speciaal assortiment verzorgen. Banqueting orders kunnen door de medewerkers van Cirfood direct doorgeschoten worden naar deze cateraars en Easy-Dish regelt dat er automatsch gefactureerd kan worden.

  5. World Trade Center Amsterdam
  6. Hier wordt de catering verzorgt door WeCanteen, de catering tak van D&B. Medewerkers van bedrijven die gevestigd zijn in het WTC maar ook daarbuiten kunnen toegang krijgen tot de banqueting module en de medewerkers van weCanteen bestellen om de banqueting orders te kunnen verzorgen en de mensen in de kantine te kunnen bedienen bij 16 leveranciers om zodoende inzicht, overzicht en controle te houden. Bij WeCanteen leveren wij de pakbonnen van de banqueting-orders automatisch af in AFAS alsmede de inkoopfacturen van de leveranciers die deze aan Easy-Dish aanleveren.

  7. Havengebouw Amsterdam
  8. Net als in het WTC werkt WeCanteen in het havengebouw van Amsterdam met Easy-Dish om te bestellen bij alle leveranciers en hebben de medewerkers van het havengebouw toegang tot de banqueting module. Door Easy-Dish op alle locaties in te zetten heeft WeCanteen volledig in beeld wie, wat waar bij wie besteld en welke omzet er met de banqueting wordt gemaakt.

  9. Engie
  10. De Vosgroep heeft Easy-Dish in gebruik bij Engie en op alle andere locaties. Vanuit die locaties kopen ze in bij al hun leveranciers en midddels de op Easy-Dish aangesloten kassa's hebben ze centraal realtime inzicht in de op de verschillende locaties gemaakte omzet. In 2019 gaan we voor de Vosgroep de banqueting module uitrollen zodat de Vosgroep net als andere klanten ook van de module de voordelen heeft.

De locaties hierboven zijn slechts een aantal van de locaties/contracten waar Easy-Dish door onze klanten wordt ingezet. Het bestelgemak bij de leveranciers en het inzicht, overzicht en controle dat onze klanten met Easy-Dish binnen hun bedrijf hebben, levert hen een meerwaarde op tegen een prijs die in principe niet in verhouding staat tot datgene wat het oplevert.

Over Easy-Dish

Easy-Dish levert een sterk toegevoegde waarde voor grootverbruikers die vanaf één of meerdere locaties bij meerdere leveranciers inkopen.

Ons adres

Easy-Dish B.V.
Cuserstraat 93,
1081 CNAmsterdam

+31(0) 20 210 1331