Inleiding

Easy-Dish is in 2016 opgericht. Met een lange trackrecord in de supply chain had de oprichter op basis van zijn ervaringen de behoefte om iets neer te zetten waarmee de klant weer Controle/inzicht heeft over zijn eigen organisatie. Met de komst van het internet heeft er een verschuiving plaats gevonden, de leverancier heeft meer macht gekregen over de klant en de klant is hierdoor meer afhankelijker geworden, zonder dat de klant zich hiervan bewust was. Men kocht grotendeels alles bij 1 landelijke leverancier, want de leveranciers gingen voor een totale inkoop (alles onder 1 dak). Nu ziet de klant ook in dat hij/zij hierdoor te veel afhankelijk van is geworden en is men dus weer op zoek gegaan naar meerdere leverancier die kwaliteit, flexibiliteit en service bieden. Omdat wij als Easy-Dish deze ontwikkelingen in de markt zagen gebeuren en die wensen er ook waren van de klanten, hebben wij hier juist op ingespeeld en hebben wij een platform ontwikkeld, waarmee de klant uiteindelijk weer grip, inzicht en controle krijgt over zijn gehele supply chain. Dit alles heeft ook te maken met het feit dat de klant uiteindelijk bepaald, betaald en eigenaar is van zijn eigen data en niet zijn/haar leverancier. Juist met Easy-Dish ben je ook eigenaar over je eigen data en dit vinden wij essentieel.

Netwerk

Easy-Dish is een relatief kleine organisatie die opereert binnen een groter geheel. Als freelancer heeft de eigenaar een netwerk met specialisten die in de meeste gevallen niet bereid zijn om ergens in vaste dienst te gaan. Het mooie hiervan is dat dit mensen zijn die hun eigen verantwoordelijk nemen en daardoor eigenlijk altijd beschikbaar zijn. Freelancers zijn afhankelijk van hun netwerk met klanten en zijn er voor elkaar om samen elkaars klanten te bedienen. Ieder zijn eigen specialisme met de ambitie om de beste te zijn. Ondanks dit verhaal is Easy-Dish natuurlijk wel een organisatie waarop gebouwd kan worden. Ondanks dat het een relatief kleine organisatie is, zijn we wel in staat tot grote dingen. Dit komt doordat we schaalbaar zijn en gebruik maken van de resources die tot onze beschikking staan.

Infrastructuur

De infrastructuur waarop Easy-Dish als systeem draait is uitbesteed aan een partij die, net als de freelancers in ons netwerk, zo´n beetje de beste is op het gebied van hosting en service providing. Easy-Dish draait op een OpenStack platform wat ons de garantie van uptime, bereikbaarheid, schaalbaarheid en snelheid geeft. Als platform is Easy-Dish geenszins afhankelijk van individuen en zal het ook doordraaien als er mensen uitvallen die binnen de eerste kring van de organisatie actief zijn. De 100% uptime die we in de afgelopen jaren hebben mogen ervaren is hier het bewijs van. Easy-Dish draait binnen Nederlands grondgebied en valt compleet onder Nederlands recht.

Over Easy-Dish

Easy-Dish levert een sterk toegevoegde waarde voor grootverbruikers die vanaf één of meerdere locaties bij meerdere leveranciers inkopen.

Ons adres

Easy-Dish B.V.
Cuserstraat 93,
1081 CNAmsterdam

+31(0) 20 210 1331